INGYEN HIRDETÉS TITKA...

Gratulálok a vásárlásodhoz. Jól döntöttél, ennyi pénzért ajándék.
De van itt valami még jobb...

 

2  videóban megmutatom, hogyan adom el INGYEN hirdetve a könyvem.

Hogyan lehet ingyen hirdetni?

Teljesen legális és működik a Facebookon és a Google Ads-ben is

100 látogatót küldesz a fő termékedre

A fő terméked az, amit éppen el akarsz adni. Teljesen mindegy, hogy fizikai vagy digitális termék, esetleg szolgáltatás. 100 látogatót küldesz a honlapodra fizetett hirdetéssel...

1% jó esetben megvásárolja

Ha jó a honlapod és jó rajta az értékesítési szöveg, akkor akár a látogatók 1%-a is meg fogja vásárolni amit most kínálsz nekik.

 

Ezzel kerestél is 19 700 Ft-ot, ha éppen ennyiért adod a terméked. De mennyi rajta a haszon? Mennyibe kerül a hirdetés? 197 Ft-nál drágább egy kattintás? Mert akkor veszteséges vagy :(

De... ha 100 látogatót küldesz az olcsó termékedre máris jobb a matek.

Az olcsó terméked olyan, ami csak pár ezer forintos és nincs kockázata a megvásárlásának. Ezt hívják belépő terméknek.

 

Ez egy olyan terméked, ami olcsó és talán még nem is létezik. Ezt kínáld fel megvásárlásra a meglévő terméked elé, hogy megnyissa a látogató pénztárcáját.

2x annyit fogsz eladni

Az olcsó belépő terméket a látogatók  8%-a kérni fogja. A kártyás vásárlást követően pedig egyből felkínálod nekik a fő terméket, amit azonnal meg tudnak venni.


Vagyis ugyanazt kell csinálnod, amit most én.

Ha így teszel, akkor a köszönő oldalon lévő fő termékedet már 25% fogja megvenni. Ezzel pedig 2x annyit adsz el, mint korábban. Vagyis ha egy olcsó terméket teszel a mostani terméked elé, akkor megduplázod a forgalmad.

Az olcsó termékedet úgy kell beáraznod, hogy az a hirdetési költségedet fedezze. Ha neked 1500 Ft egy vevő megvásárlása, akkor legyen annyi. Ha 2850 Ft, akkor annyi. Ha 600 Ft, akkor annyi. Így ingyen fogsz hirdetni!

"... szóval több bevétel

és ingyen hirdetés..."

Ez mekkora kamu!

 

Mondhatnád hangosan. És biztos vagyok benne, hogy nehezen tudnálak meggyőzni arról, hogy ez működik...

 

... ezért meg sem próbálok érvelni és okosakat írni.

 

Inkább kérdezek tőled valamit... Úgy kerültél erre az oldalra, hogy megvettél 1900 Ft áron egy könyvet a marketing automatizálásról?

 

Mindketten tudjuk a választ.

 

"A könyv azért 1900 Ft, hogy ingyen hirdessek. Látod, működik."

 

Most pedig ezen az oldalon vagy és éppen azon gondolkozol, hogy neked is kellene egy ilyen rendszer. Már csak azt kellene tudnod, hogyan és mivel építs ilyet...

 

... és ebben segít neked a SalesForm.hu, ami egy rendelés automatizáló szoftver és segítségével 4x-es bevételnövekedést érhetsz el.

Nézd meg a videót, hogyan adhatsz el bármit a neten egyszerűen.

De ahhoz, hogy ilyen rendszered legyen, tudnod kell, hogy mit kell megépítened.

 

És pont ezt kínálom fel most neked. Odaadom azt a 2 videót, amiben megmutatom, hogyan építettem meg ezt az értékesítési oldalt, amivel INGYENESSÉ TETTEM A HIRDETÉSEIM.

 

Neked csak meg kell építened ugyanazt a saját vállalkozásodra és máris dőlni fog a pénz.

 

Lehagyod a konkurenseid, akik csak a hátadat fogják látni.

 

Akik nem hittek benned majd elismerően bólogatnak, mikor meglátják, mit is építettél fel.

 

Neked pedig csak követned kell a videókban látható lépéseket, megépítened ugyanezt a rendszert és hátra dőlve nézni, ahogy az automatizmus teszi a dolgát.

 

"A versenyt  mindig az nyeri, aki többet tud hirdetésre költeni"

24 perc és készen is vagy!

A két videó, amit megkapsz 24 perces és ennyi idő alatt te is megépítheted a saját értékesítési rendszered.

 

Csak követed, amit a videóban csinálok és ha elakadtál, akkor a Facebook zárt csoportunkban kérdezhetsz bátran.

 

A videókban megtalálod:

Hogyan lesz INGYEN landing page oldalad - Ha profi honlapépítő vagy, akkor ez nem lesz nagy segítség. Azonban, ha magad csinálnád, akkor ez egy szuper anyag lesz neked. Nem kell fejlesztőre várnod többet.

Hogyan add el a terméked a neten - Megmutatom, mit és hogyan kell beállítani ahhoz, hogy az emberek meg tudják vásárolni tőled a termékedet vagy a szolgáltatásodat automatizáltan.

Hogyan építs Sales Funnelt - Ezzel tudod megvalósítani az ingyenes hirdetést és a bevétel duplázást. Megmutatom, hogyan tudsz magadnak ilyen értékesítési folyamatokat (Sales Funnel) építeni egykattintásos fizetéssel.

Hogyan lesz bankkártyás fizetés az oldaladon - sokkal egyszerűbb, mint gondolnád. Csak egy rendelési gombot kell az oldaladba tenni. Olyat, mint amit itt is látsz vagy amire kattintva ide jutottál.

Megvalósítás gyakorlatban - semmi elméleti rizsa. A könyvből megtudod milyenek a marketing automatizmusok és azt, hogy melyiket kell használnod a saját vállalkozásodban. Ezekkel a videókkal pedig megtanulod, hogyan tudsz ilyen rendszereket építeni.

Az ingyenes hirdetés receptje - megmutatom, hogyan tudsz korlátlanul hirdetni. Ez nem pénz, hanem stratégia kérdése. Márpedig az nyeri meg a marketing versenyt, aki képes lehirdetni a piacot. Ez rengeteg pénzbe kerül, hacsak.. nem használsz egy működő stratégiát. Olyat, ami a videóban van.

MIT TALÁLSZ A VIDEÓKBAN?

Tudom, meglepően olcsó. Mások 30 000 - 50 000 Ft ért adnak ilyen tudást.
Nekem viszont nem az információ eladás az üzlet, hanem a megvalósítás.

Ingyen hirdetés stratégiája

Amivel stabil növekedési pályára állíthatod a vállalkozásodat. A stratégiát csak adaptálnod kell a saját vállalkozásodra

Ingyen Landing Page oldal

Hogyan építs ingyen olyan honlapot, amivel el tudod adni automatizáltan az olcsó belépő terméked, majd a fő terméked

Egykattintásos fizetés

Megmutatom, hogyan állítsd be az online bankkártyás fizetést és hogyan tudsz egy kattintással pénzt vonni a vevődtől

Miért nem működnek a régi módszerek?

Tudod, az amelyiknél van egy ingyenes ajánlat az e-mail címért cserébe...

Az ingyenes ajánlatra már nem kíváncsiak

Unalmassá vált, mert mindenki ezt kezdte el használni. Már nem akarják megadni az e-mail címüket, csak mert ingyenes mini kurzust kínálsz :(

Egyre drágább feliratkozókat vásárolnod

Mert attól, hogy te sokat dolgoztál az ingyenes ajánlatoddal, még fizetned is kell a feliratkozókért. A kattintási díj pedig egyre drágább, a feliratkozási konverzió pedig csökken. Teljes csőd!

Az ingyenes csalid megöli a konverziód

Lesz egy csomó embered, akik sosem akarnak vásárolni tőled, de viszik a pénzt, mert hizlalják a listád. És ez a te hibád! Rászoktattad őket az ingyenességre.

Hogyan kell automatizmust építened?

Ezzel kellett volna kezdenem, hiszen te már tudod, hogy ez létkérdéssé vált.

Kell egy bevált stratégia

Tudnod kell, hogyan érheted el a kitűzött célt. Ez egy olyan gondolkodásmód, ami másoknál már bevált.

Kell több bevált technika

Ha már ismered az utat, amin járnod kell, akkor csak eszközök kellenek. Melyik automatizmus mire jó és hogyan kell megépítened, hogy örökre szolgáljanak.

Kellenek eszközök, amikkel meg tudod építeni

Mert semmit sem ér az, ha valaki csak elméletben mondja el, hogyan kell aranyat találni, de nem ad hozzá eszközt, amivel valóban ki is áshatod a saját aranyrögöd. Az elmélet ideje lejár! Én eszközt adok neked.

És kell egy videó, ami alapján megépíted

Ha elmész egy előadásra, akkor megtudhatod, hogy milyen stratégiát kell használnod és milyen marketing rendszerekre van szükséged. 

De őszintén... mikor fogod megcsinálni? Mikor lesz az elméletből gyakorlat? Halogatod örökre vagy elkezded megvalósítani azt, ami garantáltan működik, hiszen ezt olvasod most is.

Az automatizmusok egyszerűen csak működnek

Nézd meg, mit mondanak az ügyfeleink erről

Ez is megtörtént, hogy már 7 számjegyű eladás a SalesForm segítségével. Köszi Bártfai Balázs ezt a terméket, mert enélkül ez nem jött volna létre! :) 

Ács Zoltán
Vállalkozó

Jo lesz ez!😀 Juliusban lett kesz az online kepzesunk indulo vallalkozoknak, majd kb augusztusban lottuk be hozza a SalesFormot, es most mar csak nezem, hogy erkezik a penz a bankszamlara, mikozben kinn ulok a teraszon🙂

Szilágyi Anita
Vállalkozás indítási szakértő

Bizony, Csak 4 900 Ft

Ha belegondolsz, akkor ez menniyre pici összeg már a vállalkozásodban? Mennyibe kerül a könyvelőd, a telefonszámlád, az internet, az adó, a járulák? Sőt, azokat havonta fizeted, ezt pedig csak egyszer és örökre a tied.

 

Egyszer kifizeted és örökre használhatod. Nincs havidíj.


Te lehetsz az a hős, aki megmenti a cégedet, akinek köszönhetően kiépül egy olyan olajozott gépezet, ami stabil növekedési pályára állítja a vállalkozást.

 

A rendszert, ami stabilan hozza a minőségi érdeklődőket, építi az ügyfél listát (lead), vevőkké alakítja őket és megoldja, hogy a vevők minél többet vásároljanak és egyre többször. Mert lássuk be, ez a siker kulcsa.

Rengeteg időt (és pénzt) spórol neked ezek a gyakorlati videók. Csak megvalósítod, ami benne van és félre is teheted. Vagy újra előveheted, ha szükség lesz rá.

 

Az eredmény? Lesz egy sokkal jobban működő vállalkozásod.

 

A választás a tied.

 

Ha úgy döntesz belevágsz, akkor csak kattints a "megvásárolom" gombra. A kattintás után pedig egyből terheljük a bankszámládat, küldjük a számlát és kapod a videókat. AZONNAL. Mivel szakmai anyag, így cégként elszámolhatod.

 

Észrevetted, hogy pont ezt tanítom neked épp? 

Szerezd be a videókat

Érthető nyelvezettel, szakképzettség nélkül is követhető. A videóban minden kattintás, minden billentyű lenyomás tökéletesen követhető.

 

A videókban lévő feladatokat csinálod és 24 perc alatt készen is leszel. Na jó, lehet több, de a videókat megállíthatod és újra nézheted bármikor. Így te osztod be az időd.

Gyakran Ismételt Kérdések

KÉRDÉS:


Miért kellene megvennem a videókat?

 

VÁLASZ:

Ez nem csak egy videó a sok közül. Ez egy mentor, egy kivitelező, aki újra és újra megmutatja neked mit kell csinálnod. Sosem fárad el.

 

Ebben a videóban nem egy okosnak kinéző embet beszél neked, hanem pontosan azt látod, mintha te is ott lennél

 

Mutatom hogyan működik...

 

A videóban a következőket fogod látni

 

 • a számítógép képernyőjét vettük fel, hogy lásd mi történik és hova kattintok

 • amit csinálok, azt közben el is magyarázom, hogy megértsd.

 • a videóhoz adok linkeket, amin keresztül letöltheted azokat az ingyenes szoftvereket, amiket használok. PL.: a landing page építőt.


Neked is csak annyit kell tenned, hogy követed a videóban látottakat és ha úgy érzed elakadtál, akkor segítséget kérsz tőlünk.

 

 

KÉRDÉS:


Érteni fogom mindazt, ami a videóban van?

 

VÁLASZ:

 

Igen. Egyáltalán nem bonyolult, csak bemutatja hogyan kell landing page oldalt építened, hogyan tedd bele a rendelési gombot és hogyan alakítsd ki a kártyás fizetést

 

Ha pedig úgy érzed, hogy nem sikerült mindent megértened, kapsz egy zárt csoportot, ahol minden kérdésedet felteheted.

 

KÉRDÉS: 


Hogyan tudom megrendelni?

 

VÁLASZ:

 

- Csak kattints a kék "MEGVÁSÁROLOM" gombra.
- A kattintás után automatikusan terheljük a bankkártyádat. Ez az egykattintásos fizetés. 
- Hozzánk semmilyen bankkártya adat nem kerül, minden a biztonságos OTP SimplePay intéz.
- A fizetést követően megkapod a számlát e-mailben azonnal.
- Majd megkapod a videókhoz a hozzáférést e-mailben.

 

Ha elakadsz a rendelésnél hívj bátran: +36303512354.

KÉRDÉS:


Miért 4 990 Ft?

 

VÁLASZ:


Azt gondolod, hogy "4 990 Ft túl olcsó... hol a csapda?" Akkor elmondom az árazás fő okát:

 

 

 1. A 4 900 Ft-os ár lehetővé teszi, hogy ez az információ mindenkihez eljusson... legyél te cégvezető, KATÁS vállalkozó, marketinges, vállalkozást indító vagy egy milliárdos zRT tulajdonosa (amúgy meg, ha túl olcsó, akkor miért nem kattintasz máris a vásárlás gombra?) ;)
   

 2.  

  Az ár távol tartja az ingyenélőket, akiknek semmi sem elég jó. Mi csak olyan vállalkozókkal akarunk foglalkozni, akik a lehetőségeket látják meg és fejlődni akarnak. Hidd el, azért nem működik egy csomó hasznos anyag, mert ingyen van.
   

 3.  

  Teszteltük és a 4 900 Ft-os ár működik a legjobban. Ez hozza a legmagasabb ROI-t (megtérülést).

 

 

De mivel vállalkozók vagyunk, egymás között, elárulom a nagy titkot, amit a könyvben is kifejtek: Ez az ár fedezi a teljes hirdetési költségemet. Így ingyen reklámozok. A könyvön viszont egy árva fillért sem keresek...


... és pont ez a lényeg.

 

Abban bízom, hogyha megtetszik a marketing automatizálás, rákapsz az ízére. Ha így lesz, akkor pedig szükséged lesz olyan szoftverre, amivel meg tudod valósítani. Ez a SalesForm.hu.

 

Nincs hűségidő... nincs rejtett költség... nincs automata kártya terhelés. Csak az információ, amire szükséged van.

 

Aztán ha kell segítség a kiépítésében, akkor tudod már, hogy hova fordulj.

 

KÉRDÉS:


Milyen gyorsan kapom meg a hozzáférést?

 

VÁLASZ:


Azonnal!

A videókat a sikeres fizetés után egyből elküldjük neked a megadott e-mail címre.
 

KÉRDÉS:


Kapok garanciát?

 

VÁLASZ:


Igen. Garantálom, hogy tetszeni fog :)

 

De bármi gond lenne, 45 napig a kártyás fizetést vissza tudod vonni a bankodnál is. Ez a chargeback, ami miatt sokkal biztonságosabb kártyával fizetni, mint utalni.

Kérem AZONNAL az ingyen hirdetésről a videókat